Restoran i kavana Muzej nalaze se u Muzeju za umjetnost i obrt koji je jedan od prvih institucija takve vrste u Europi. Smješten je samo 5 minuta hoda od Trga bana Josipa Jelačića i povijesne jezgre grada. Kavana Muzej idealno je mjesto za odmor uz ispijanje kavica i degustaciju malih i slatkih zalogaja.

Jelovnik restorana Muzej baziran je na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji i predstavlja zadovoljstvo za nepce svakoga gurmana. Prostor restorana upotpunjuje jedna od najljepših terasa grada Zagreba. Prekrasni atrij unutar impozantne arhitektonske građevine osvježen zelenim vrtom i dominantnom fontanom pružit će vam jedinstven doživljaj u oazi mira u središtu grada. Zidovi kavane ukrašeni su povijesnim slikama grada Zagreba. Kroz restoran vode povijesni jelovnici pripravljani desetljećima za visoke državne dužnosnike i poznate osobe, od 1927. g. pa sve do danas.

Za savršeni užitak, osim toplog i ugodnog ambijenta, zaslužno je profesionalno i ljubazno osoblje. Prostori Muzeja pružaju jedinstven doživljaj i različite mogućnosti za organizaciju domjenaka, svadbenih svečanosti i drugih manifestacija.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.