Restoran Muzej zagreb logo

Hrana je umjetnost. Uvijek bila, uvijek će i biti.

arrow-long-down

 

Restoran i kavana Muzej nalaze se u Muzeju za umjetnost i obrt koji je jedan od prvih institucija takve vrste u Europi. Smješten je samo 5 minuta hoda od Trga bana Josipa Jelačića i povijesne jezgre grada. Restoran Muzej idealno je mjesto za uživanje u samom centru Zagreba, a u potpunom miru van gradske vreve gdje spoj jedinstvenih jela, vina i kave daje savršen užitak.

Inovativnost

U našoj ponudi uvijek će te pronaći nešto novo.

Kvaliteta

Kvaliteta iznad kvantitete.

Profesionalnost

Ponosni smo na činjenicu da se naš tim sastoji od profesionalaca.

sushi-icon-4.1

Vaš drugi dom

Tu smo za vas

Ponosni smo što je naša ponuda pretežno bazirana na tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji. Kada spojite naš ugodni interijer, ljubazno osoblje, autentičnu lokaciju u centru grada i hranu koju stvaramo, restoran Muzej tada postaje Vaš drugi dom. 

Nakon nedjeljnog privatnog partija mogu reći samo: Najbolja usluga, najbolji konobari, najbolji šef i prekrasan ambijent � Hvala na svemu!

Laura Krizel

Prekrasan prostor, ugodno osoblje i fenomenalna hrana. Restoran za svaku priliku!

Petra Bartulović

Sve super. Od ukusne hrane do ljubaznog osoblja. Odlično

Katarina Prskalo

Odlična hrana, ugodna atmosfera i fantastičan liker od lješnjaka

Jadranka Bazianec

Perfect experience every time I love this place and I would recommend it to everyone. If you are a company and want a beautiful restaurant for your events, go for it without hesitation. Great food, really beautiful ambience and a great feel to it.

Vanja Strejnđer

Amazing restaurant in the center of Zagreb, extraordinary ambience, excellent food, staff's effort, it would be a pitty not to enter to this little hidden paradise on the most beautiful square in Zagreb.

Dolores Spilj