TJEDAN RESTORANA 2017

Tjedan restorana
10.03.2017. – 19.03.2017.

 

Predjela:

  1. Hladna plata (dalmatinski pršut s maslinama, izbor domaćih sireva s grožđem i pjenicom sviježeg kravljeg sira)
  2. Tuna carpaccio na podlozi od rikole s emulzijom limuna i maslinovog ulja
  3. Bruschette s tofu-om i rajčicom prelivene s redukcijom aceta balzamica i terana

Glavna jela:

  1. Svinjski minjoni u umaku od šampinjona i konjaka s hrskavim roščićima od krumpira
  2. Medaljoni grdobine u umaku od pjenušca s njokima u sipinom crnilu
  3. Seitan sa žara u umaku od brusnica i crnog vina s rižotom od miješanog povrća i sjemenki

Deserti:

  1. Tiramisu s preljevom od kave
  2. Domaća savijača od jabuka s umakom od vanilije
  3. Parfe kocka od šumskog voća

CIJENA PREDJELA, GLAVNOG JELA I DESERTA PO IZBORU – 100,00 kn

___________________________________________________________________________

REZERVACIJE I INFORMACIJE NA TELEFON:        01/4826 – 408

ILI PUTEM MAIL ADRESE :                                  muzej@muzej.com.hr