Ponuda

Za vas smo pripremili jelovnik koji pokriva svako područje Lijepe Naše. Sigurni smo da će naša ponuda jela zadovoljiti i nepce najzahtjevnijih gurmana. Kako bismo vam olakšali organizaciju raznih okupljanja, pripremili smo nekoliko vrsta jelovnika.

U ponudi vam nudimo mesne, riblje i vegetarijanske jelovnike. Navedene jelovnike možemo u potpunosti prilagoditi vašim željama i potrebama. Također vam nudimo i vrhunske delicije iz naše slastičarnice. Svakodnevno nudimo svježe torte, kolače i razne savijače. Ponuda grupnih jelovnika vrijedi za okupljanja od minimalno 10 osoba. Bogatu ponudu našeg jelovnika upotpunili smo i dnevnim jelovnikom.

A za vas ,dragi mladenci, novootvoreni i preuređeni restoran „Muzej“ pripremio je svadbenu ponudu za vaš najljepši dan. Nudimo vam bogate svadbene jelovnike i u mogućnosti smo izraditi jelovnik sukladno vašim željama.  Osim luksuznog i moderno opremljenog restorana, želimo vam predstaviti jednu od najljepših terasa grada Zagreba. Vaš dan vjenčanja u  prekrasnom atriju  unutar impozantne arhitektonske građevine osvježen zelenim vrtom i dominantnom fontanom bit će dan za pamćenje.

Naše dugogodišnje iskustvo i profesionalno osoblje osigurat će vam vjenčanje iz snova.

Jelovnik
Jelovnik
Kompletan jelovnik